DIZA


Namn: SE UCH Pelvix Visit to Vienna

Född: December 2019


Mor: Pelvix Nothing Else Matters

Far: Pelvix Sieur Aramis

Stamtavla m.m


Diza är en mycket glad och påhittig ung dam. Hennes favoritsyssla i livet är att hitta på en massa upptåg men har alltid glimten i ögat i det hon gör - vilket gör att hon alltid blir förlåten oavsett vad det är! 

Hennes favoritsyssla är att "arbeta" (nosework och agility) men hon tycker även mycket om att bli ompysslad och ta långa promenader på åkern och leta vilt. Hon är en fantastisk hund med enormt mycket karisma och hon är väl medveten om det!


Diza har under årens gång blivit korad årets 4:e vinstrikaste havanaistik 2 år i rad (-21 och -22) och har under sin comeback efter valpning -23 placerat sig som 3:e vackraste sällskapshund på den internationellla utställningen i Högbo Bruk - det var häftigt! 

Hennes största fördel, förutom sin välkonstruerade kropp och fantastiska päls, är hennes enorma attityd som gör att hon syns i mängden.

ZELDA


Namn: Havanero's One of A Kind

Född: Juni 2020


Mor: Zodiaka'la Star's Xcitning News

Far: Nasherhaus Master of Puppets

Stamtavla m.m


Zelda är vårt första egenuppfödda tillskott. Hon är en mycket lugn och harmonisk ung dam som tycker att det bästa i livet är att "bara få vara med"! Hon vill alltid vara tillags vilket gör att hon är mycket tacksam att träna, oavsett det är nosework, agility eller vardagslydnad. Vill hon ha uppmärksamhet pratar hon, snurrar runt och slänger sig mer än gärna ner på marken i samma veva för att bli kliad på magen - det är livet! Trots sin lilla storlek och näpna utseende är hon den som bestämmer här hemma och håller ordning på flocken. Hon tycker inte om pälsvård vilket gör att hon numera är familjens "nakenfis", viket hon trivs med.

DAIZY


Namn: Havanero's L'altra Dimensione

Född: Januari 2023


Mor: SE UCH Pelvix Visit to Vienna

Far: C.I.B DK IT FI SE UCH SE JV-18 Vidari Velluto Rosso

Stamtavla m.m


Daizy en mycket glad och busig pre-teen som mer än gärna ställer till med ett och annat - hon är sin mamma upp i dagen! Hon var ensam överlevare i sin kull och var redan från första andetaget mycket bortskämd med att få uppmärksamhet, vilket hon tagit fasta på och tror nog att världen krestsar runt henne även fortsättningsvis - hon hörs och syns, alltid. Hon är en tjej med mycket fart och fläkt och med henne har man aldrig tråkigt.


Vi har så smått börjar utställningsträna men för tillfället tycker hon att agility och nosework är roligare. 

ZOOKIE


Namn: Havanero's Amaranth

Född: Maj 2023


Mor: Havanero's Flowerchild

Far: DK FI NO SE UCH NO JV-19 DK JV-19 Bellezza's Hidalgo

Stamtavla m.m


Zookie är vårt senaste tillskott till familjen och tillsammans med Daizy är det fullt ös här hemma med två "valpar"!


Zookie är som alla valpar full med energi och precis som sin moster Zelda är hon en harmonisk och trygg individ som mer än gärna hänger med på nya äventyr. Det bästa hon vet är att träffa nya lekkamrater och spenderar gärna större delen av dagarna utomhus.